We zijn klaar met het maken van een nieuwe voorstelling: "Thuis bij Mol en Kruis". Is hardstikke leuk geworden! zeggen de kinderen en de juffen en de mensen van de theaters.
 
En wat we ook doen: losse projekten, thema-dagen, workshops, muzikale teambuilding, een rap maken met groep 7/8, inclusief cd met het eindresultaat, een cd opnemen met liedjes door alle groepen op school, een schoollied, neem kontakt op met ons, emailtje uw plan en wij denken mee!
 

Hallo dames en heren, jongens en meisjes, welkom,
leuk dat jullie er zijn.

Op deze website kun je zien wat wij zoal doen. Voor wie ons nog niet kent: wij zijn twee muzikanten, Mark Söhngen en Mart Heijmans - meneer Kruis en meneer Mol - en wij treden vaak op voor kinderen. We doen dat op scholen en in theaters, al heel wat jaren en met veel plezier en ik denk dat we al meer dan 5000 voorstellingen gegeven hebben en het wordt steeds leuker!

Je kunt links zien welke programma's we hebben en voor welke leeftijdsgroepen die zijn. Bij elk programma staat lesmateriaal: daar kun je horen hoe wij klinken, je vindt er de bladmuziek van de liedjes, er staat wat over de instrumenten die we bespelen. Ook staat er waar we te boeken zijn, en wat dat kost. In de winkel zijn cd' s te koop. Tenslotte nog wat informatie over wat we nog meer doen op muziekgebied (optredens voor volwassenenen, workshops, muziekboeken).

En wie er nog meer wil weten, stuur ons een emailtje!
Of laat een berichtje achter in ons gastenboek. Als je klaar bent met je bericht vul dan ook de code in die eronder staat!

Vriendelijke groeten van


meneer Mol en meneer Kruis,

Mart Heijmans en Mark Söhngen