Hallo

 

Hallo!

 

Ik hou ervan om als muzikant veel verschillende dingen te doen: optreden voor kinderen en voor volwassenen in verschillende groepen: Kruis en Mol, Captain Gumbo en Taaftere, in verschillende muziekstijlen, altijd wel ergens rakend aan folkmuziek en rock & roll. Daarnaast treed ik ook wel op als solo -akkordeonist: cajun, blues, folk, musette, tango enz. enz. Of met een programma over de geschiedenis van trekharmonika, concertina en akkordeon (all over the world). 

 

Ik heb een heel aantal boeken geschreven met akkordeon- en trekharmonikamuziek, geef trekharmonika-les en -workshops.      Ik vind het leuk om zelf liedjes en melodieën te maken en te zingen en te spelen, en gelukkig vinden andere mensen ze ook vaak leuk om te beluisteren of om zelf te spelen.

 

Ook schrijf ik liedjes en geef ik muziekles aan groep 1-4 op de basisschool. Samen met Mart Heijmans (samen zijn wij Kruis en Mol) heb ik een boek geschreven met 220 eigen liedjes, over allerlei thema’s, met mp3-tjes en veel lesaanwijzingen, een aanrader voor iedereen die met kinderen muziek maakt, het

Liedboek van Kruis en Mol.

 

En nu heb ik al deze verschillende en elkaar rakende dingen eens op een rijtje gezet en deze website gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *